Техника на лизинг без оскъпяване от Electron.bg

Техника на лизинг без оскъпяване от Electron.bg

Техника на лизинг без оскъпяване от Electron.bg

Стартираме промоционална схема за покупки на техника на лизинг без оскъпяване. Да, лихва и ГПР са 0%!! И то без пърбвоначална внсока! Срокът за изплащане е 5 месеца! Започва от 3-ти април. Не от 1-ви защото не е шега :)
Хубавото при нас за разлика от други магазини, е че промоцията не е само за избрани модели. Това предложение важи за всички стоки в Electron.bg! А това е наистина огромен асортимент. Това е изобилие от телевизори, лаптопи, таблети, фотоапарати, навигации, хладилници, печки, фурни, плотове, аспиратори, перални, съдомиялни, електроинструменти…. Повече от 25 000 стоки! Със сигурност ще намериш твоята оферта!

А цените са доста добри. Всъщност ако намериш някъде в България по-добра цена на наш продукт, имаме едно интересно предложение за теб – улугата ни Конкурентни цени (http://electron.bg/competitors_price.php)!
Огромна част от стоките ни се доставят безплатно за цяла България. Ако си ни клиент вече знаеш че при нас има отстъпки за повторни покупки, а ако не си можеш да погледнеш тук: http://electron.bg/otstypka_electron.php
На всичкото от горе направихме уникална система да следиш цените на продуктите които си харесал по имейла. Просто трябва да се абонираш за продукта в страницата му.  Това в България го няма никъде другаде!
Но ако искаш да се възползваш от промоционалният лизинг с 0% лихва не чакай много. Предложението е валидно до 30.04.2013г!
Още повече че трима направили покупки на кредит до 30.04.2013 ще спечелят цифров приемник за новата ефирна цифрова телевизия!

Можеш да прочетеш условията подробно на: http://electron.bg/single_news.php?idz=454

Comments

comments